• Fri frakt över 1000 kr!
  • Snabb leverans!
  • Nöjda kunder!
  • Säkra betalsätt!

Ordningsvaktskläder

Köp billigt online!

Nyheter

Senaste produkterna

Utförsäljning

Fantastiska erbjudanden

Vi har uniformskläder och utrustning för Ordningsvakt, Väktare, Polis och Militär

SAFETYGEAR.SE är en av Sveriges ledande E-handelsplatser för säkerhetsutrustning till främst uniformspersonal såsom ordningsvakter, väktare, poliser, kriminalvårdare, kustbevakare, tullarbetare, personskyddare m. fl. Vi har ett brett sortiment med hög kvalitet som vi erbjuder till låga priser. Vi satsar även på bra kundservice och att det ska vara enkelt och tryggt att handla hos oss.

Vi har ett stort utbud av olika typer av lämpliga produkter för säkerhetspersonal. Vi säljer bl. a. teleskopbatonger, kängor & skor, handfängsel, ficklampor, multiverktyg, skyddsvästar, utrustningsbälten, knivskyddshandskar, uniformskläder, försvarssprayer, nyckelhållare, anteckningsblock, ryggsäckar & utrustningsväskor, pistolhölster & magasinfickor, benplattor och en mängd andra varor - allt från ledande tillverkare av högsta kvalitet.

Sortimentet utökas hela tiden och vi söker ständigt efter nya och spännande produkter för att bredda vårt utbud. Vi vänder oss till privatpersoner, företag, myndigheter samt uniformspersonal över hela Sverige.

Senaste produkterna

149 SEK

BATONGER - ASP, ESP

B&T Triton & BONOWI

KNIVHANDSKAR

& HÅLLARE

{{::gettext('Back to top')}}